Carlos i Coro podrien deixar la UE Olot en els propers dies

Des de fa algunes setmanes el futur de Carlos i Coro a l’Olot no està clar, i podrien convertir-se en les dues baixes més significatives d’aquest mercat d’estiu. Les ofertes que han rebut el davanter i l’extrem milloren les seves actuals condicions al club olotí, que per altra banda no les pot igualar. Tant Carlos com Coro tenen encara contracte en vigor amb l’Olot, i per aquest motiu, si decideixen marxar, el club mirarà de treure’n el màxim benefici econòmic. El Villarreal B seria el destí de Carlos Martínez, mentre que Coro apunta al Japó, en cas que acceptin les ofertes rebudes.

La Unió Esportiva Olot ja ha comunicat l’agenda de la pretemporada. El primer partit serà el proper dissabte 18 de juliol. L’Olot viatjarà al camp del Futbol Club L’Escala, de 1a catalana. Com a partits amistosos més destacats de la pretemporada, destaquen el Girona (Segona A) en el Trofeu Sant Aniol, l’Escala, el Figueres i també el clàssic Torneig de l’Estany, a més de les eliminatòries de la Copa Catalunya. Tot plegat, abans de l’inici del campionat de lliga de Segona B que està previst pel cap de setmana del 21 d’agost.

Notícies relacionades:

La UE Olot presenta Juanjo Prior, el seu segon fitxatge per la propera temporada

La Unió Esportiva Olot confirma sis baixes per a la propera temporada a Segona B

La UE Olot comunica les baixes d’Òscar Sielva i Rubén Canelada de cares a la propera temporada

x