El supermercat Lidl d’Olot tanca aquesta setmana i busca un nou emplaçament per instal·lar-se a mig termini

La obertura de noves superfícies comercials s’ha convertit en notícia els darrers mesos a Olot. Si fa uns dies vèiem l’obertura de la segona botiga de Mercadona i l’inici de les obres del nou Bon Preu, avui els expliquem el tancament d’un supermercat del barri de Sant Miquel. Segons ha pogut saber OLOT TELEVISIÓ, es deu a la finalització de contracte d’ús de l’aparcament adjacent.

La direcció del supermercat Lidl, ubicat al barri de Sant Miquel d’Olot, ha anunciat aquesta setmana que baixa la persiana aquesta setmana. Segons les fonts consultades per OLOT TELEVISIÓ, els motius no es deuen a una pèrdua de competitivitat ni de clientela sinó a la finalització del contracte amb l’Ajuntament d’Olot per la concessió de l’espai d’aparcament.

La marca alemanya no té previst obrir de manera immediata en cap altre espai de la ciutat si bé estarien buscant un emplaçament per ubicar-hi la botiga a mig termini, pel que estarien treballant en tres possibilitats. Una és a l’espai que hi ha a pocs metres de l’actual superfície. L’altre és a les antigues dependències de Transports Tresserras, a la carretera de la Canya. Finalment, una tercera opció és a l’antiga discoteca Kratter’s. En tots els casos és necessari un canvi d’usos perquè els dos primers tenen un ús industrial i, el segon d’oci, i aquesta competència la tenen els tècnics de l’Ajuntament d’Olot i el nou govern municipal, que s’acaba de constituir fa pocs dies.

Notícies relacionades:

Els dos nous supermercats projectats al sector nord-oest d’Olot suposaran la contractació de 100 persones

Mercadona obre les portes de la segona botiga a Olot, que ha generat 27 nous llocs de treball

El sector de la Guardiola d’Olot iniciarà l’activitat amb un supermercat

x