La Coral Gaia estrena l’espectacle ‘Wait in Line’ aquest dissabte a la sala el Torín d’Olot

La Coral Gaia, formada per nens i nenes d’11 a 18 anys, està fent un salt cap a l’espectacle en majúscules. Durant els últims mesos, han estat preparant un espectacle que és molt més que un concert de coral, i que s’oferirà demà al vespre a la Sala El Torín. Sorprendran els espectadors amb intervencions solistes, audiovisuals i coreografies treballades. La Coral també ha enregistrat un disc que es trobarà a la venda demà mateix a la sortida del concert.

Ahir a la tarda la Coral Gaia ultimava els detalls del concert ‘Wait in Line’ perquè tot surti perfecte. Els membres de la formació cantaven sense forçar les cançons del repertori que ells mateixos han escollit per donar tot el que poden oferir demà durant el concert que han batejat amb el nom de ‘Wait in Line’. L’espectacle respon a la necessitat del grup d’anar més enllà d’una actuació de coral per oferir als espectadors totes les facetes d’un gran espectacle musical. Darrere de l’espectacle que els garrotxins podran veure, hi ha moltes hores de treball que donaran els seus fruits demà.

Al concert hi participaran tots els membres de la Coral, que tenen d’11 a 18 anys. Tots tindran el seu protagonisme, ja que tots, en un moment o altre, tindran el seu moment d’actuació solista quan tots els focus els il·luminaran. La Sílvia Sellabona té només 11 anys i és el primer any que s’integra a la Coral. Actuar en aquest gran concert és era el seu somni i ara el veurà fet realitat. Assegura que no té por d’enfrontar-se al públic ja que a l’escenari l’acompanyen amics amb qui se sent recolzada. Per immortalitzar el concert, els membres de la Coral han enregistrat un disc en uns grans estudis gironins que es trobarà a la venda a la sortida del concert.

El concert tindrà lloc demà a les 9 del vespre a la sala El Torín d’Olot. La Coral Gaia ho té tot a punt i ara només falta el públic. L’espectacle és a punt de començar.

x