Meritxell Oliver Marrugat, de l’Institut la Garrotxa, ha obtingut la millor nota de la selectivitat de la comarca amb un 9,35

Els joves estudiants són el valor de futur per a la competitivitat de la comarca. Avui s’han fet públiques les notes de les Proves d’Accés a la Universitat (PAU). La millor nota de la Garrotxa l’ha aconseguit una estudiant de l’Institut la Garrotxa. Es diu Meritxell Oliver i Marrugat, i ha assolit un 9,35. La nota li permetrà matricular-se als estudis que desitja a la universitat que vulgui sense cap problema. Les notes les ha publicat aquest migdia la secretaria d’Universitats i Recerca i els alumnes les poden consultar a partir d’avui per internet.

Notícies relacionades:

Els alumnes garrotxins superen el segon dia de la selectivitat sense cap complexitat destacable en els exàmens

Aquest dimarts han començat les proves de la selectivitat per a 179 alumnes garrotxins

x