Movistar restableix la cobertura a la Vall d’Hostoles cinc dies després de l’afectació

Els tècnics de Movistar han reparat aquest divendres al matí l’antena ubicada al terme municipal de Sant Feliu de Pallerols que dóna cobertura als clients de la Vall d’Hostoles A la una de la tarda, el servei va tornar a donar problemes, i no es va restablir completament fins al dissabte al migdia. El servei s’ha restablert, doncs, cinc dies després que l’antena s’espatllès amb motiu de la tempesta amb llamps que va caure el passat dilluns. Els particulars i les empreses de Sant Feliu  i les Planes d’Hostoles que se serveixen de Movistar  critiquen la fragilitat del servei a la vall. L’antena pateix afectacions cada cop que s’esdevé un temporal a Sant Feliu de Pallerols. La companyia restableix cada vegada el servei però no canvia la instal·lació.

Notícies relacionades:

Els usuaris de Movistar de la Vall d’Hostoles porten tres dies sense cobertura

La Vall d’Hostoles exigeix a Movistar la inversió necessària per evitar més incidents que deixin als usuaris sense cobertura

El veïns de Les Planes d’Hostoles i Sant Feliu de Pallerols recuperen la cobertura de la companyia Movistar 24 hores després

x