Montagut reuneix una desena de gegants i figures de faràndula en la 17a trobada gegantera del poble

Aquest dissabte a la tarda s’ha celebrat la dissetena Trobada de Gegants a Montagut, un esdeveniment organitzat per l’Associació Cultural Terra Aspra i que ha portat al poble diverses colles geganteres de la demarcació de Girona.

Els gegants han estat els protagonistes d’aquest dissabte a Montagut. Aquesta tarda s’ha celebrat la ja tradicional diada gegantera, que aquest any ha comptat amb 4 colles de tot Girona. Els gegants han vingut, en aquesta ocasió des de Lladó, Sales de Llierca, La Bisbal d’Empordà i la colla de geganters del barri de Sant Miquel d’Olot, a més dels mateixos gegants del poble de Montagut.

A les 7 s’han plantat a davant de l’ajuntament del poble enmig d’un ambient festiu i de germanor, i seguidament s’ha començat la cercavila per tot Montagut, un recorregut que s’ha acompanyat de menjar i beguda que els geganters i els acompanyants han pogut agafar agafar de les taules que els habitants del poble han col·locat a diferents llocs de la Vila, tot seguint la ruta dels gegants. Finalment, les 250 persones que han fet acte de presència, han pogut tancar la festa amb un sopar popular.

Notícies relacionades:

Mònica Boix seguirà sent l’alcaldessa de Montagut i Oix en la propera legislatura, encapçalant l’única candidatura que es presenta

L’Ajuntament de Montagut i Oix és el primer municipi garrotxí que cedeix part del seu fons documental a l’Arxiu Comarcal

Montagut acull el 6è Combat de Corrandes i rep la Calçotada Popular per primer any