El concert-espectacle ‘Wait in Line’ del Cor Juvenil Gaia omple la Sala El Torín amb més de 300 espectadors

El Cor Juvenil Gaia ha presentat aquest dissabte al vespre a la Sala El Torín la feina de tot un any, en el concert espectacle ‘Wait in Line’, tot repassant més de deu temes de música de tots els gèneres dels darrers cinquanta anys.

California Dreamin de ‘The Mama’s & The Papa’s’ ha estat el tema que ha encetat ‘Wait in Line’, el concert espectacle del Cor Juvenil Gaia a la Sala El Torín. Aquesta formació amb joves d’11 a 18 anys ha aconseguit omplir amb més de 300 persones aquesta sala, fent-los gaudir d’un espectacle fresc i entretingut.

Per Joan Asín, el director de la coral, treballar amb joves és molt satisfactori i l’etapa de formació també ho és, malgrat que el nivell no sigui professional. Així, tot repassant temes d’ABBA, Michael Jackson, Leonard Cohen o Bruno Mars, la Coral Gaia ha estat capaç de fer gaudir de la bona música a tots els espectadors.

Notícies relacionades:

La Coral Gaia estrena l’espectacle ‘Wait in Line’ aquest dissabte a la sala el Torín d’Olot

El Cantabile Cor de Cambra i el Cor Juvenil Gaia actuen aquest diumenge als Caputxins d’Olot

x