Els premis Girona és Esport valoren la tasca de Ricard Planiol, Ester Fàbrega, Joan Fàbrega i Marià Clavell

Olot va acollir divendres la cerimònia dels premis Girona és Esport, uns guardons que dóna la Diputació de Girona en reconeixement al treball en el món de l’esport. Els premis van guardonar el president del CPA Olot Joan Fàbrega i els tècnics del primer equip, Ricard Planiol i Ester Fàbrega, així com al jugador de Horseball Marià Clavell.

Amb el final de les temporades esportives arriba l’hora dels reconeixements a les persones que han destacat pel seu esforç en l’àmbit. Un d’aquests premis és el Girona és Esport, creat per la Diputació de Girona amb l’objectiu de valorar la tasca dels esportistes, directius o clubs que treballen en benefici del mateix territori, a més de reconèixer els èxits esportius assolits durant la temporada. Els Girona és Esport van guardonar aquest 2015 a Ricard Planiol i Ester Fàbrega, tècnics del CPA Olot, com a millors entrenadors de la temporada. El CPA Olot també va veure valorada la seva estructura gràcies al reconeixement al millor directiu de la temporada, que va recaure en el president del club, Joan Fàbrega. L’altre garrotxí guardonat va ser el jugador de Horseball Marià Clavell, amb el premi Garrotxa és Esport, un guardó d’àmbit comarcal.

Notícies relacionades:

Nan Oliveras guanya el Triatló d’Empuriabrava i opta als premis Girona és Esport, juntament amb el CPA Olot

Els premis Girona És Esport es lliuraran a Olot el proper 26 de juny

La Nit dels Campions de Girona reconeix el primer equip i el juvenil del Bosc de Tosca, l’Hostoles i el cadet B de la UE Olot

 

x