La Vall de Bianya torna a cridar a favor de la independència durant una jornada festiva per a grans i petits

El crit a favor de la independència ha tornat a sonar amb força aquest cap de setmana a la Garrotxa i, de nou, s’ha escoltat des d’un dels municipis més compromesos amb la causa, la Vall de Bianya. Durant tot el dissabte l’associació Bianya Sobiranista va organitzar la Festa per la Independència, una jornada festiva oberta a petits i grans que va començar a la tarda amb la festa per la mainada amb un castell inflable, passejades amb burro, la lectura d’un conte infantil a càrrec de Dolors Arqué, una exhibició artística de destral i berenar.

IMG-20150628-WA0022

Al vespre els actes van continuar amb l’actuació de la colla gegantera de Bianya, el ball de la sardana de la ‘Santa Espina’ al voltant d’una gran estelada i un sopar popular. La campana ‘Llibertat’ que es va forjar l’any passat també va ressonar per tota la vall.

IMG-20150628-WA0018

Notícies relacionades:

La Fesolada dóna el tret de sortida un any més la Festa Major de Sant Isidre a la Vall de Bianya

L’exposició ‘Bianyencs pel món’ mostra fins on ha arribat el nom de Bianya pel planeta

La Vall de Bianya repetirà amb Santi Reixach (CIU) com a alcalde en la propera legislatura