‘Ovidi al Cub’, amb David Caño, David Fernàndez i Borja Penalba, enceta els actes d’homenatge a Ovidi Montllor a la Garrotxa

Aquest divendres s’han encetat els actes d’homenatge al cantautor Ovidi Montllor, mort fa 20 anys, impulsats per la Comissió Ovidi Garrotxa. Així s’han començat tots els actes de tribut al poeta d’Alcoi que es faran a la Garrotxa i que duraran fins que s’acabi el 2015. En aquest cas, el poeta olotí David Caño, el guitarrista valencià, Borja Penalba i el periodista i diputat de la CUP, David Fernàndez, van pujar a l’escenari d’un Orfeó Popular Olotí ple a vessar per donar el tret de sortida a tots els homenatges que es faran amb ‘Ovidi al Cub’. L’espectacle, reivindicatiu, va comptar també amb moments d’emotivitat i complicitat amb un públic proper i devot del polifacètic artista d’Alcoi.