El cartipàs d’Olot inclourà una rebaixa en les retribucions dels grups municipals a petició de la CUP

El cartipàs municipal d’Olot es portarà a aprovació en el ple extraordinari que s’ha previst per dijous. Amb la idea de fomentar el debat i la transparència, la CUP va presentar a l’equip de Govern un seguit de propostes per incloure al cartipàs. El grup municipal celebra la creació de regidories que havia demanat, com la de Gent Gran  o la de Participació, transparència i Govern Obert. L’equip de Govern no ha acceptat, en canvi, la seva proposta d’eliminar els càrrecs de confiança de gerent i coordinador de comunicació, però permetrà rebaixar la retribució mensual dels grups municipals, com havia demanat la CUP.

La CUP també havia demanat tornar al ple certes competències que havien estat traspassades a la Junta del Govern Local. La petició ha estat denegada per l’equip de Govern, però, en canvi, ha estimat consensuar un codi ètic dels grups municipals.

Notícies relacionades:

ERC d’Olot es fa enrere amb el govern d’esquerres per la falta de suport de la CUP

La CUP decideix no formar part d’un govern d’esquerres a Olot però ofereix als republicans donar suport al seu candidat en la investidura

El ple de l’Ajuntament d’Olot comptarà amb nou noves cares després de les eleccions municipals del mes passat

Deixa un comentari