El Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Engnyers d’Edificació de Girona decideix avui a les urnes el seu president pels propers quatre anys

Els Aparelladors, Arquitectes tècnics i Enginyers d’Edificació col·legiats de Girona van avui a les urnes. La jornada electoral ha començat avui a les 9 del matí i als voltants del migdia la participació rondava un 10%. 


Olot és una de  les 5 ciutats gironines on s’hi ha situat una mesa electoral. 903 persones tenen dret a vot.

Els col·legiats poden escollir entre dues candidatures: l’una és encapçalada per l’actual president, Joaquim Romans i ’altra la lidera Jordi Salvat. En el rerefons, la problemàtica del títol d’enginyer d’edificació, encara pendent de resoldre, que ha generat controvèrsies en la darrera legislatura.

Des d’OLOT TELEVISIÓ, un membre de cada candidatura explica el seu projecte durant la jornada electoral al Col·legi d’Aparelladors i Arquitectes tècnics d’Olot.

x