El gastrònom bianyenc Pep Nogué serà el pregoner de les Festes del Tura 2015

El gastrònom de la Vall de Bianya, Pep Nogué, serà el pregoner de les properes Festes del Tura d’Olot. Nogué serà l’encarregar de donar el tret de sortida a la festa major de la capital de la Garrotxa el divendres 4 de setembre des del balcó de Can Joanetes.

Pep Nogué és un dels gastrònoms més mediàtics a Catalunya i de referència. Es descriu com un cuiner que escriu, cerveser, vinater i licorer a estones perdudes i divulgador de les seves recerques de la cuina i arrels gastronòmiques catalanes. Durant un bon temps va ser assessor de l’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa i el grup Cuina Volcànica. També va presentar durant diverses temporades el programa ‘Del paisatge a la taula’ d’OLOT TELEVISIÓ i ha participat activament en diferents programes de La Xarxa i La Televisió de la Garrotxa. Actualment és una de les cares del programa ‘Divendres’ de TV3. És president de l’Associació Alimentaria Garrotxa i col·laborador del programa ‘Tapes variades’ de Catalunya Ràdio i de la revista gastronòmica ‘Cuina’. És professor de cuina, conferenciant i des de fa anys assessora a tot tipus d’empreses alimentàries.

Notícies relacionades:

Pep Nogué i Espartac Peran presenten el llibre de receptes ‘Cuina de Divendres’ a Olot

La penya AOAPIX serà la pregonera de les Festes del Tura 2014

x