El jove grup musical garrotxí Tortellinis guanya el premi Destaca’t de grups emergents a La Mirona

El jove grup musical garrotxí Tortellinis ha guanyat el Premi Destaca’t, del qual se’n va celebrar la final aquest passat divendres a La Mirona, a Salt.


El grup de Tortellà va superar finalment als seus contrincants en el concurs: Habitació 211, Campiki-Pugui i Korxea, que completaven la final de la categoria de Grups Emergents de les comarques gironines.

Destaca’t és un concurs de Música Jove de les Comarques Gironines, destinat a promocionar els grups emergents, i on el guanyador té l’oportunitat de participar a l’Acampada Jove. Els Tortellinis van començar a tocar ara fa cinc anys i des de les Festes del Tura del 2014 han experimentat canvis.

El grup està format per dues veus, una guitarra, un baix, una bateria, un teclat i tres vents. Tot i la seva joventut -alguns integrants no arriben a la majoria d’edat- acumulen certa experiència perquè toquen junts des de petits.

Notícies relacionades:

Els Tortellinis obren les nits de concerts de la Plaça Major d’Olot

‘Tortellinis’ i el duet ‘Otto&Zangiff’ són els guanyadors dels concursos PartyTura i DjTura 2013