La UE Olot fitxa l’extrem dret Antonio Jesús Ramos Rincón, ‘Gato’

La Unió Esportiva Olot ha incorporat a dos jugadors en les darreres 24 hores. El primer fitxatge en anunciar-se va ser el de Antonio Jesús Ramos, més conegut com a ‘Gato’, extrem procedent del Cartagena del grup 4 de Segona B. Aquest matí ha fet públic el segon: el porter titular del Castelldefels de Tercera Divisió, el figuerenc August Conesa.

L’Olot viu un inici de setmana trepidant pel que fa a les novetats de la plantilla. Aquest dimarts a la tarda el club anunciava la contractació d’Antonio Jesús Ramos, àlies ‘Gato’, de 26 anys i que ocupa la posició d’extrem dret. Gato hauria apostat per l’Olot després de passar el darrer curs al Cartagena, del grup 4 de Segona B, i va coincidir mitja temporada amb Rodri al Cádiz. La situació econòmica de l’equip cartaginès ha accelerat la sortida del club del jugador, que s’hauria decantat per un club més solvent com el garrotxí. Amb aquesta incorporació la secretaria tècnica considera que queden poques posicions a cobrir amb nous fitxatges, tret d’un davanter, i dos interiors al migcamp. Amb la incorporació de ‘Gato’ l’Olot s’assegura el substitut de David Corominas, si el futbolista acaba marxant al Japó. L’altre fitxatge de la Unió Esportiva Olot és el porter August Conesa, procedent del Castelldefels, de Tercera Divisió. Conesa té 21 anys, és de Figueres i arriba a la Garrotxa després d’haver estat titular indiscutible les dues últimes temporades. Notícies relacionades: La UE Olot fitxa el migcampista de 28 anys Sergio Ortiz, provinent de La Hoya Lorca CF La UE Olot presenta Juanjo Prior, el seu segon fitxatge per la propera temporada La UE Olot oficialitza el seu primer fitxatge, el central Aridane Hernández, provinent del CD Eldense

x