L’alcalde d’Olot cobrarà un sou a la Diputació de Girona i indemnitzacions per assistència a l’Ajuntament

El cartipàs municipal que l’equip municipal portarà a aprovació dijous en un ple extraordinari indica que l’alcalde només rebrà indemnitzacions per assistència al ple o a les comissions. Aquesta ha estat una decisió personal de Josep Maria Corominas, que durant l’anterior legislatura cobrava un sou d’alalde i indemnitzacions per la feina feta a la Diputació de Girona. La polèmica i el qüestionament de les indemnitzacions dels diputats gironins durant el passat mandat li han fet prendre una decisió dràstica. Per evitar confusions, Corominas cobrarà un sou a la Diputació, i a l’Ajuntament d’Olot només rebrà indemnitzacions, que no arribaran al socu que cobrava com a alcalde. El batlle ha assegurat, però, que al seva dedicació al consistori seguirà sent tan intensa com fins ara.


Notícies relacionades:

Josep Maria Corominas (CiU) i Pep Companys (ERC) representaran la Garrotxa a la Diputació de Girona

 

x