L’onada de calor toca sostre avui a Olot i la Garrotxa, amb temperatures que arriben als 34 graus

Avui les temperatures han tocat el seu sostre a Olot i la Garrotxa i sembla ser que durant el dia i fins i tot al llarg de la setmana se seguirà mantenint aquest ambient tòrrid. El Departament de Salut alerta que en aquestes jornades cal seguir les recomanacions per tal de fer front a aquesta onada de calor. 


El Departament de Salut advertia abans d’aquesta setmana de l’onada de calor, que ha tocat sostre avui a la Garrotxa. Els termòmetres han arribat a marcar 32 graus a Olot i 34 en alguns municipis de la comarca com Sant Jaume de Llierca l’ambient és tòrrid i el Departament de Salut adverteix del risc dels cops de calor sobretot per a la gent gran, els nadons, la mainada, les persones que treballen al carrer i la gent que pateix alguna malaltia, que són els col·lectius que s’exposen a un risc més elevat.

Des dels Centres d’Atenció Primària es donen una sèrie de recomanacions tant bàsiques com necessàries per combatre els efectes d’aquesta onada de calor.

En aquestes jornades és important fer ús d’aquestes recomanacions a l’hora de sortir al carrer i ajudar als col3lctius més dèbils que tenim al voltant.

També es recomana evitar fer exercici físic durant les hores on la temperatura és més elevada

Notícies relacionades:

Comença una llarga onada de calor a la Garrotxa que es pot allargar fins a finals de juliol

x