La Diputació de Girona ha estat la primera de Catalunya a posar en marxa el portal de transparència

L’expresident de la Diputació en funcions, Joan Giaraut, ahir encara com a president en funcions va presentar el portal de transparència de la corporació, per tal de facilitat la informació de la seva institució als ciutadans i adaptar-se a les noves lleis en aquesta matèria.

Fins ara trobar dades econòmiques, administratives o patrimonials podia suposar una despesa important de temps, però ara, amb aquest nou portal, l’accés i la recerca s’agilitzen. Aquesta iniciativa és la primera que es presenta entre les diputacions catalanes. S’ha fet gairebé mig any abans del límit que tenen els organismes públics de facilitar les seves dades econòmiques segons la Llei de transparència, que ho marca de cares al proper dia 1 de gener del 2016.

Notícies relacionades:

Pere Vila arrenca la presidència a la Diputació de Girona anunciant “un mandat diferent”

L’alcalde d’Olot cobrarà un sou a la Diputació de Girona i indemnitzacions per assistència a l’Ajuntament

El diputat de la CUP, Lluc Salellas, presenta els objectius amb què entra a la Diputació de Girona