Les rebaixes d’estiu han donat avui el tret de sortida amb descomptes de fins al 50% a la majoria de comerços d’Olot

Des d’avui 1 de juliol i fins al 31 d’agost es viu el període de les rebaixes per excel·lència, les d’estiu, on els comerços aprofiten per oferir tot l’stock i els productes que els han anat sobrant al llarg de tota la temporada. Una època on els comerciants olotins esperen una millora respecte l’any passat. De fet, les previsions de l’Associació de comerciants són optimistes.
Tot i que les zones de costa guanyen protagonisme en aquesta època de l’any, el turisme que ofereix la Garrotxa, de caire més rural i de muntanya, també atrau a consumidors en el que sol ser un bon període per als comerciants de la comarca i en especial per als de la ciutat d’Olot. Les botigues d ela ciutat ofereixen descomptes i ofertes variades que ronden el 30% de descompte, i fins i tot arriben al 50 en la majoria de comerços. Unes ofertes que els consumidors ja han començat a aprofitar des de primera hora del matí. Es preveu que durant el cap de setmana les vendes augmentin en els primers dies festius de les rebaixes d’estiu. Avui s’ha donat el tret de sortida al període de rebaixes d’estiu amb descomptes de fins al 50% en la majoria de comerços de la ciutat. Des d’aquest matí i fins al proper 31 d’agost els consumidors podran disposar d’ofertes de tot tipus en uns mesos on l’Associació de Comerciants preveu que els comerços olotins millorin les vendes respecte la temporada passada.

Deixa un comentari