El govern d’Olot plantejarà la reobertura de la llar d’infants de Sant Miquel

L’alcalde d’Olot, Josep Maria Corominas, va parlar de la possible reobertura de la llar d’infants de Sant Miquel. Ho va plantejar amb diversos condicionants, que va exposar ahir al programa Pros i Contres d’OLOT TELEVISIÓ.

L’alcalde d’Olot, Josep Maria Corominas, ha exposat que “el debat està en veure si podem abaixar les quotes de les llars d’infants i quina repercussió té això en què s’inscriguin més alumnes”. A més, ha afegit que “tenim moltes més places de les que necessita la ciutat”.

Actualment, la capital de la Garrotxa posa a disposició de la ciutadania unes 300 places a llars d’infants a la ciutat de les quals se n’ocupen 170. “Amb els números a la mà i fent una anàlisi serena vam prendre una decisió que ens va saber greu”, ha exposat l’alcalde, referint-se al tancament de la llar d’infants de Sant Miquel.

Ara, la reobertura “la tornem a tenir sobre la taula”, diu Corominas, “però això ja ho havíem intentat el mandat passat, i ja ens vam comprometre a obrir-la si hi ha suficients alumnes. Això sí, dins un equilibri global amb totes les altres i segons els pressupostos”.

Notícies relacionades:

Josep Maria Corominas recorda a OLOT TELEVISIÓ que aquesta serà la seva darrera legislatura com a alcalde i planteja alguns noms per succeir-lo al capdavant de Convergència

El desenvolupament del pla de millora del barri de Sant Miquel d’Olot començarà amb el disseny del proper pressupost i consensuat amb els veïns

L’Ajuntament d’Olot anuncia que la llar d’infants del barri de Sant Miquel no es tornarà a obrir com a escola bressol