Josep Maria Corominas recorda que aquesta serà la seva darrera legislatura com a alcalde d’Olot i planteja alguns noms per succeir-lo al capdavant de Convergència

El reelegit alcalde d’Olot, Josep Maria Corominas, ha passat per OLOT TELEVISIÓ per valorar l’inici de mandat i com encara, personalment, els propers quatre anys que passarà governant la capital de la Garrotxa.

 

Per encarar aquesta legislatura amb més garanties d’estabilitat, Convergència i Unió va anunciar dilluns a un pacte de govern insòlit a Olot, amb el Partit dels Socialistes, i no amb una força sobiranista com s’hauria pogut esperar.

Josep Maria Corominas, alcalde d’Olot, ha explicat al programa Pros i Contres d’OLOT TELEVISIÓ que buscava el pacte entre forces sobiranistes, però “com que veig que no hi havia possibilitats, vam obrir el ventall i vam parlar amb tothom”. També ha afegit que “això és la política: la capacitat d’arribar a pactes amb un objectiu final, comú, Olot i la seva millora”.

En tot cas, Corominas encara el seu últim mandat com a alcalde. Ja ha anunciat que no es presentarà més, i també es planteja noms per succeir-lo com a cara visible de Convergència a Olot. “Ningú em convencerà que m’he de tornar a presentar”, ha explicat l’alcalde. “Hi ha candidats molt bons al meu entorn: Pep Berga, Estanis Vayreda, la mateixa Núria Fité…”, constata el batlle.

A més, l’actual alcalde també ha deixat clar que vol governar la ciutat 4 anys més, però també depenent del que pugui passar amb el procés sobiranista. “El meu plantejament és per quatre anys”, ha recordat Corominas, “però el que passarà no ho sé. […] Veurem on ens porta la vida i on ens porta el procés, que penso que seran uns anys molt importants”. Un procés que pot condicionar tot el que passi en un termini molt curt de temps.

Notícies relacionades:

Josep Maria Corominas (CiU) i Pep Companys (ERC) representaran la Garrotxa a la Diputació de Girona

Josep Maria Corominas, alcalde d’Olot: “Serem capaços de trobar acords amb la resta de forces polítiques”

Josep Maria Corominas (CiU) és investit alcalde d’Olot per segon mandat consecutiu