La Xarxa aposta decididament per les televisions locals i la informació i entreteniment de proximitat

El sector de les televisions de proximitat, que dóna feina a centenars de persones a Catalunya, ha donat un tomb important els últims quatre anys i això és gràcies al model de La Xarxa. A les comarques de Girona aquesta aposta encara més rellevant i les teles locals de la demarcació ens hem convertit en exemple.

La televisió local camina amb pas ferm havent trobat una fórmula de funcionament: la unió de forces entre mitjans. La Xarxa, que agrupa a més d’una trentena de teles de proximitat, és el book insígnia.

Una aposta que les televisions de les comarques de Girona lideren. TV Girona, OLOT TELEVISIÓ, Televisió del Ripollès, Banyoles TV i Empordà TV produeixen diàriament un informatiu conjunt que s’emet simultàniament. Un projecte fet entre tots i sota el paraigües de La Xarxa.

El conseller delegat de La Xarxa ha demanat als espectadors que tinguin present les televisions locals per ser uns mitjans de servei públic necessaris.

Una de les grans apostes de La Xarxa d’aquest estiu és el programa País KM0, que arriba a la segona edició i que el proper 21 de juliol s’emetrà en directe des de la Vall de Bianya.

 

Deixa un comentari