Meritxell Oliver, amb la millor nota de la Garrotxa a la Selectivitat (9,35), vol estudiar Medicina

L’estudiant Meritxell Oliver va ser qualificada amb un 9,35 a la Selectivitat. És la millor nota de tota la Garrotxa. Ella és de Gavà i fa dos anys va arribar a Olot, on ha aconseguit tot el que s’ha proposat. Ara, el seu proper objectiu passa per estudiar Medicina, el seu gran somni.  

Fa dos anys que la Meritxell va marxar de Gavà, el municipi on va néixer i créixer, a Olot, on viu i ha estudiat Batxillerat. A les Proves d’Accés a la Universitat va treure un 9’35, una de les millors notes de Catalunya i la més alta de la Garrotxa. I s’ha assegurat d’aquesta manera poder estudiar Medicina, que era el seu objectiu.

Durant aquests dies, gaudeix d’unes merescudes vacances a Gavà Mar, on té un apartament, i encara avui es mostra sorpresa amb el resultat obtingut a la Selectivitat. Meritxell Oliver Considera que per treure una puntuació com aquesta no cal tenir una molt bona memòria, sinó entendre el que estudies; que més important que memoritzar el temari és interessar-se per allò que estàs aprenent.

Meritxell Oliver La Meritxell també confessa que allà on millor estudia és a la biblioteca, i assegura haver arribat tan lluny gràcies al suport que sempre li han ofert els seus pares. Al setembre començarà una nova etapa a la Universitat.Ara, però, toca gaudir de l’estiu.

Notícies relacionades:

Meritxell Oliver Marrugat, de l’Institut la Garrotxa, ha obtingut la millor nota de la selectivitat de la comarca amb un 9,35

Els alumnes garrotxins superen el segon dia de la selectivitat sense cap complexitat destacable en els exàmens

Aquest dimarts han començat les proves de la selectivitat per a 179 alumnes garrotxins

x