Obren les inscripcions al Petit Ésdansa introduint dues novetats als tallers pels nens participants

El Festival Internacional Ésdansa de les Preses obre les inscripcions del Petit Ésdansa, els tallers destinats a la mainada, i que tindran lloc del 18 al 21 d’agost. El període per apuntar-se estarà obert fins la finalització de les places, que enguany són 600. La novetat és la introducció de jocs als tallers de danses i la divisió dels grups segons la seva edat.

La Garrotxa té una cita amb la cultura d’arreu del món a finals d’agost, amb la celebració del Festival Internacional Ésdansa de les Preses, que tindrà lloc del 18 al 23 d’agost. Aquest 2015 visitaran la comarca músics i balladors de Cuba, Nova Zelanda, Sud-Àfrica, França, Timor Oriental i Catalunya. Des de fa vuit anys, els garrotxins més petits tenen l’oportunitat de conèixer de primera mà totes aquestes cultures a través del Petit Ésdansa, que enguany canvia de format. Dins els tallers, que tindran lloc de 10 a 12 del matí, neix el més Petit Ésdansa, un grup de treball destinat a alumnes de pàrvuls, separats dels nens que cursen primària. El Petit Ésdansa, a més, inclou una segona novetat: a banda de repassar les danses i tradicions dels grups participants al festival, també mostraran als nens un joc procedent de cada país.

Des d’aquesta setmana les inscripcions al Petit Ésdansa estan obertes, que es tancaran un cop omplertes les 600 places disponibles. També a partir d’avui mateix s’obre la segona fase d’inscripcions a l’Ésdansa’t, els tallers destinats als adults, i que fins al 31 de juliol gaudeixen d’un 10% de descompte. Per a més informació podeu visitar el web esdansa.cat.

Notícies relacionades:

El festival Ésdansa duplica l’oferta de cursos de dansa per a adults i els desdobla en dos circuits per respondre a l’alta demanda

L’Ésdansa assoleix els 9000 espectadors, un miler més que en la darrera edició

L’Ésdansa assoleix els 50 inscrits en els tallers d’adults per aprendre les danses d’arrel tradicional