Aquest dissabte comencen als Hostalets els concerts d’estiu de la Vall d’en Bas

Aquest cap de setmana comencen els concerts d’estiu de la Vall d’en Bas, que enguany celebren el seu 15è aniversari.  Durant les fresques nits de juliol i a la majoria de pobles de la vall, es podran escoltar concerts en entorns idíl·lics.


Demà a dos quarts d’onze de la nit, Marina Tuset i el seu quintet donaran el tret de sortida als recitals, al carrer Teixeda dels Hostalets d’en Bas, i a partir de la setmana que ve, i fins a final de mes, cada divendres i dissabte hi haurà un concert en algun nucli de la Vall d’en Bas.

La presidenta de l’Associació Musical de la Vall d’En Bas, Emília Bassols, ha explicat a OLOT TELEVISIÓ, que “fa 15 anys es van organitzar dos concerts, mica en mica la cosa es va anar consolidant”. Eren concerts de música clàssica. “Ens vam adonar que no arribàvem a un públic variat i vam decidir ampliar l’oferta”, ha afegit.

També s’ha pronunciat Jordi Figueras, membre de la junta de l’associació, que ha explicat el criteri per seleccionar els grups. “Intentem buscar grups que estan sorgint en el moment, poc coneguts i amb molta qualitat”, ha explicat, “i ens movem en uns límits per temes econòmics, però malgrat tot intentem tirar tant com podem i acabem tenint molts bons concerts”.