Carlos Martínez marxa traspassat al Villarreal deixant empremta a la Unió Esportiva Olot, que incorpora el lateral besaluenc Albert Blázquez

L’Olot ha anunciat avui la marxa d’un dels millors davanters que han passat mai per l’entitat, Carlos Martínez, que després de tres temporades i més de 50 gols amb la samarreta olotina, posa rumb al Villareal. Ahir el club va anunciar el fitxatge del besaluenc Albert Blàzquez i la plantilla segueix amb moltes incògnites abans de l’inici de pretemporada. Musa, que va renovar amb els garrotxins abans d’acabar la temporada, és a prop de signar pel Nàstic de Tarragona.

Adéu al Killer. Carlos Martínez abandona la Unió Esportiva Olot tres temporades després. L’heroi de l’ascens  i el pitxitxi d el’equip en els darrers anys a tercera i segona B posa rumb a Vila-real. L’Olot ha fet oficial avui el traspàs del davanter al conjunt groguet, que finalment s’ha posat d’acord amb els garrotxins amb les quantitats i s’ha fet oficial, tot i que el jugador i el Vila-real ja s’havien posat d’acord feia uns dies. D’aquesta manera Carlos posa punt i final a la seva etapa a l’estadi municipal, en el que hagués estat la seva quarta temporada des de l’arribada procedent del Terrassa. El killer s’ha fet gran a la Unió Esportiva Olot, que haurà de buscar-li un substitut de nivell en un any on no ha pogut retenir-lo més a la capital garrotxina, després d’un curs on el màxim golejador de l’equip ha fet 11 gols, lluny dels seus millors registres, i és que Carlos Martínez, ‘Carlitos’ quan va arribar a la Garrotxa, ja és al top 10 de màxims golejadors d’un club amb 94 anys d’història.

Musa, a prop del Nàstic

Tot i haver renovat amb la UE Olot abans d’acabar la temporada, l’esquerrà té ofertes de categoria superior i sembla ser que el Nàstic té avantatge per fer-se amb els seus serveis. Musa ha jugat una temporada amb els olotins, arribant de l’Hospitalet ara fa un any.

blazquezAlbert Blázquez torna a casa

Els moviments entre Olot i Villarreal no acaben aquí, perquè un agafa el camí d’anada i l’altre el de tornada. El besaluenc Albert Blázquez, lateral dret de 23 anys amb gran projecció fins ara al filial del submarí, jugarà a la UE Olot la propera temporada. Els garrotxins ho van fer oficial ahir.

La plantilla no està ni molt menys avançada de cara a l’inici dels entrenaments, ja que encara queden algunes sortides pendents de jugadors importants i, sobretot, queden pendents els fitxatges. Coro podria oficialitzar el seu adéu demà, probablement a un equip japonès. Mentrestant, Musa és un altre dels futbolistes que podria deixar el club per posar rumb al Nàstic de Tarragona, en un acord que està molt avançat, tot i que l’esquerrà havia renovat abans de finalitzar la temporada.

Aridane podria acabar a Cadis

La nota curiosa a l’actualitat de la UE Olot la posa Aridane, la primera incorporació de l’Olot enguany, del qual alguns mitjans andalusos asseguren que podria recalar finalment al Cadis, tot i que ja ha firmat amb l’equip de Rodri. El central té una clàusula de sortida si ve una oferta de segona A, però els gaditans estan un altre any a la segona B, i l’Olot es re,met, de moment, a l’acord signat amb el jugador.

Notícies relacionades:

La UE Olot fitxa l’extrem dret Antonio Jesús Ramos Rincón, ‘Gato’

La UE Olot fitxa el migcampista de 28 anys Sergio Ortiz, provinent de La Hoya Lorca CF

Carlos i Coro podrien deixar la UE Olot en els propers dies

x