Dídac Lee, directiu del Barça amb Josep Maria Bartomeu: “L’important és que tinguem els millors jugadors, independentment de qui els porti.”

Dídac Lee, directiu del Barcelona del 2010 al 2015 i defensor de la candidatura de Josep Maria Bartomeu, ha estat aquest divendres al plató de Les Notícies d’Olot Televisió després que ahir tan ell com diversos directius del Futbol Club Barcelona van presentar a la ciutat la campanya Bo per al Barça, del fins ara president del club, davant dels socis del Barça de la Garrotxa, el Pla de l’Estany i el Ripollès. Lee no ha volgut confirmar ni desmentir l’acord pel jugador Arda Turan ni com de pròxim està el fitxatge de Paul Pogba. La fins ara junta directiva del Barça encara treballa per confirmar fitxatges, una tasca criticada per la resta de candidats a la presidència del FC Barcelona però que Lee ha defensat a OLOT TELEVISIÓ: “Estem formalitzant fitxatges que són el fruït de mesos de treball. Estem competint amb els millors clubs del món i no podem parar per la campanya a la presidència del FC Barcelona. L’important és que el barça tingui els millors jugadors, independentment de qui els porti”, ha sentenciat.

Turan i Pogba són migcampistes pels que el Barça està negociant i que no han sortit de la Masia com sí que ho van fer en el seu moment jugadors com Xavi o Iniesta. Dídac ho ha justificat pel fet que el Barça és actualment un equip molt competitiu. “És difícil que arribin nous jugadors per reforçar el primer equip, no només de la Masia, sinó de la resta del món. En els últims cinc anys han pujat al primer equip 12 jugadors de la cantera. Bartra i Rafinha han jugat 25 partits aquesta temporada. No són tots els partits que es poden disputar, però és que davant seu tenen jugadors molt bons”.

Dídac Lee ha assegurat que la candidatura de Josep Maria Bartomeu és continuïsta respecte la que representava Sandro Rossell, amb qui també va ser directiu. Respecte de les crítiques del candidat Joan Laporta al canvi de posició del logotip Unicef a la samarreta, Lee ha argumentat que actualment el programa de l’ONU dedicat a la infància dóna més suport al club que al principi de ser a la samarreta. “Els fets hi són, una altra cosa és que ho sapiguem comunicar, però els fets hi són”, ha sentenciat.

x