La companyia Pic Pic és escollida per formar part del FITAG i crea una cançó pròpia

La companyia de teatre Pic Pic avança amb la seva trajectòria després d’haver estat seleccionats per actuar al Festival de Teatre Amateur de Girona, el FITAG. El grup, format per nou actors i actrius, es promociona ara amb la creació d’una cançó amb videoclip inclòs, que ja han classificat com a “nou hit de l’estiu”.

Els Pic Pic obren l’estiu a ritme de rumba amb la seva nova cançó, amb la qual volen transmetre precisament els seus valors més característics: bon humor i ganes de ballar.

La idea original de crear aquesta cançó surt d’un dels actors de la companyia, Jordi Colobrans, que la va composar i va posar-li la veu principal.

La peça ja es pot escoltar a través de youtube, a les xarxes socials i a la seva pàgina web www.lacompanyiapicpic.cat.

Tot i que Pic Pic és una companyia jove ja acumula força experiència. Actualment està passant travessa una època molt activa crativa i artísticament i estan representant una obra de creació pròpia, ‘El Show Xou’ arreu de les comarques gironines. Es trcata d’un programa d’humor emès en directe protagonitzat per Margot Deulofeu i amb altres personatges divertits i extravagants.

Pic Pic està rebent en els darrers mesos la recompensa al seu treball i el Festival de Teatre Amateur de Girona ha escollit la comèdia ‘El Show Xou’ per formar part d’aquesta mostra de teatre. El FITAG és un dels festivals amb més renom a Catalunya i aquest any arriba a la quinzena edició. Aquest any es realitzarà del 25 al 29 d’agost, i la companyia actuarà el dia 27 d’agost, a les 9 de la nit al Pati de les Magnòlies de Girona.

Notícies relacionades:

La companyia Pic Pic porta dissabte l’espectacle El Show Xou al teatre principal d’Olot amb pràcticament totes les localitats venudes

La Companyia Pic Pic omple el Teatre dels Catòlics amb l’estrena de ‘El Show Xou’

La companyia de teatre de creació Pic Pic puja als escenaris amb l’obra ‘Dos cops bo és bobo’