La CUP celebra aquest divendres una assemblea per plantejar les primàries de cares al 27S

Aquest divendres a les 7 del vespre, la CUP celebrarà una assemblea oberta a la sala d’actes de l’Hospici. Es debatrà el plantejament de la força d’esquerres de cara a les eventuals eleccions del 27 de setembre.

 

Les Candidatures d’Unitat Popular, CUP, es presentaran a les eleccions del 27 de setembre amb el nom de CUP-Crida Constituent. Les llistes es confeccionaran amb un procés de primàries que arrencarà el diumenge que ve. De moment, l’únic candidat garrotxí per ser-hi és el riudaurenc Marc August Muntanya.

El membre de la CUP, Hugo Alvira, ha explicat que “serà un procés obert de primàries” i que “el conjunt del territori triarà el cap de llista de Barcelona”. Ha afegit que per votar caldrà inscriure’s prèviament i podrà votar en línia del 20 al 24 de juliol i presencialment el dia 26.

Notícies relacionades:

El cartipàs d’Olot inclourà una rebaixa en les retribucions dels grups municipals a petició de la CUP

ERC d’Olot es fa enrere amb el govern d’esquerres per la falta de suport de la CUP

La CUP celebra aquest dissabte una assemblea per decidir si dóna suport al pacte d’esquerres d’Olot

x