La multinacional Zoetis aposta fort i inverteix en la planta de la Vall de Bianya

La planta de Zoetis té a la Garrotxa té garantida la seva continuïtat ja que ha augmentat en un 50% la producció des del 2009.  

Això ha significat que la multinacional hagi invertit 2,34 milions d’euros a la planta garrotxina, que els permetrà augmentar la producció. Així, Zoetis, especialitzada en productes farmacèutics per animals aposta fort per la planta de la Garrotxa. Han traslladat producció que es feia a centres d’Europa i Estats Units i han impulsat l’I+D. Actualment la planta de la Vall de Bianya compta amb 233 treballadors i distribueix les seves vacunes i medicaments especialment a Amèrica, concretament als Estats Units i el Brasil.

Notícies relacionades:

La Planta Zoetis de la Vall de Bianya rep el premi de Prevenció de Riscos Laborals del Cetig