Les rebaixes atreuen la gent al centre d’Olot i aprofiten els descomptes de les botigues malgrat la calor

L’inici de les rebaixes marca l’inici de l’estiu i, tot i la calor, aquest dissabte matí el centre d’Olot s’ha omplert dels qui han volgut aprofitar les ofertes dels establiments del nucli de la capital garrotxina per comprar roba nova per a la temporada de calor.

La calor no ha evitat que la gent sortís aquest dissabte al carrer per poder fer les últimes compres de cara a la temporada de vacances. Els olotins han aprofitat els descomptes de les botigues del centre d’Olot i han comprat el que els feia falta aprofitant les rebaixes avui, ja que demà, malgrat tenir permís per obrir, la majoria de negocis romandran tancats.

Jordi Rovira, president de l’Associació de Comerciants d’Olot, ha explicat a OLOT TELEVISIÓ, que “les rebaixes han arrencat amb molta força”. El cert, però, és que aquest cap de setmana l’activitat al matí ha estat més fluixa que segurament a la tarda. “Els matins sempre són una mica més fluixos d’afluència”, ha explicat Rovira, “i a l’estiu compta molt el factor temps. Als matins i primeres hores de la tarda, la gent no surt gaire per les inclemències del temps”. I és que la calor, aquest any apreta força. Tot i això, Rovira ha confirmat que s’espera una bona temporada de rebaixes, i que la gent sortirà com cada any per aprofitar-les.

 

Notícies relacionades

Les rebaixes d’estiu han donat avui el tret de sortida amb descomptes de fins al 50% a la majoria de comerços d’Olot

x