L’ANC s’involucrarà en l’organització de les eleccions del 27S amb l’objectiu que siguin un èxit

Els socis de l’ANC s’han hagut de pronunciar aquest cap de setmana sobre si volen que l’entitat s’involucri en les eleccions del 27S i ho han fet clarament. A tot Catalunya, el resultat ha estat netament favorable al Sí, amb un 96% dels sufragis.

Els socis de l’ANC de la Garrotxa, com els de tot Catalunya, han votat aquest cap de setmana sobre involucrar-se a les eleccions del 27S, en relació a la proposta del president de la Generalitat, Artur Mas, de fer una llista transversal per aquests eventuals comicis, i així garantir la màxima unitat independentista. A la Garrotxa s’ha pogut votar a Olot i a Sant Feliu de Pallerols, on només hi ha hagut un i quatre vots del No respectivament, sobre un centenar de surfragis.

A falta de verificar els 5.000 vots emesos per internet, a hores d’ara les dades de participació han estat discretes, ja que poc més d’11.000 socis d’un total de 37.000 aproximadament, en el total català, han exercit el seu dret a sufragi.

La presidenta de l’ANC a la Garrotxa, Toia Codina, s’ha pronunciat al respecte, afirmant a OLOT TELEVISIÓ que tot i que la participació podria ser millor, ja s’ha augmentat en comparació a l’elecció del secretariat ara fa un mes. També ha expressat la seva convicció que ara l’ANC s’involucrarà al màxim, intentant aconseguir acords entre polítics, perquè tot tiri endvant com una seda fins el 27S. Així, des de l’Assemblea, ja tenen clar el seu full de ruta, almenys fins les eventuals eleccions de setembre.

 

Notícies relaciones

L’ANC s’involucrarà en l’organització de les eleccions del 27S amb l’objectiu que siguin un èxit

Deixa un comentari