L’exposició ‘L’ànima de la fusta’ mostra l’obra d’Evelí Adam a la sala 15 del Museu de la Garrotxa

Aquest dissabte s’ha inaugurat l’exposició ‘L’ànima de la fusta’ de l’artista Evelí Adam a la Sala 15 del Museu de la Garrotxa. En una concorreguda i emotiva presentació, el fuster del Ripollès va presentar la seva obra als garrotxins, de la qual es podrà gaudir fins el 27 de setembre.

La fusta té ànima i Evelí Adam és un artista que ho demostra més que ningú. L’exposició que es va inaugurar dissabte amb l’obra d’aquest fuster del Ripollès així ho demostra i el públic garrotxí la podrà admirar fins el dia 27 de setembre a la sala 15 del museu de la Garrotxa.

“El que he presentat ja té significat, ja es veu què és”, ha explicat Adam a OLOT TELEVISIÓ, “tot és l’ànima, el que queda de la fusta. Són peces que tenen 130, 140 anys. Amb la fusta passa el mateix que amb la persona, queda el que és més fort”.

L’exposició és un viatge des de l’inici de la fusta al bosc fins arribar a l’escultura, a la pintura, amb una mostra també del procés per arribar al resultat final. Aquesta essència va atreure més d’una seixantena de persones del Ripollès, la Garrotxa i Osona a l’acte d’inauguració de l’obra d’un artista apassionat per la seva feina i lluitador per transmetre-la als més joves. Per tancar l’acte, el musicòleg Antoni Madueño va interpretar diversos càntics antics que van donar pas a la visita de tots als assistents a la mostra.