L’onzena edició del Descampat Festival omple Santa Pau d’activitats lúdiques i concerts durant tot el dissabte

Aquest cap de setmana s’ha celebrat l’onzena edició del Descampat de Santa Pau, un festival clàssic d’aquest poble on es dóna la benvinguda a l’estiu amb concerts i activitats a la tarda i festa a la nit.

Des que el descampat ha agafat un format de festival musical, la seva oferta d’activitats lúdiques s’ha ampliat. La intensa calor d’aquest dissabte a la tarda no ha evitat que els més petits estiressin amb força els pares per anar a veure l’espectacle d’El Pot Petit, amb dos personatges, en Pau i la Jana, que han fet riure i passar una molt bona estona als més petits de la Garrotxa.

Però també hi ha hagut actuacions musicals al centre. Just en acabada l’activitat pels infants, la figuerenca Laia Vehí ha ofert la seva música a Santa Pau. Vehí ha presentat al descampat el seu EP, ‘This World’ com nous materials que ha treballat més recentment.

descampat vehi

I és que el Descampat ha presentat un any més una oferta musical variada, on també s’hi comptaven músics com Alessio Arena o els Bonobos, que van donar pas a la gran festa als afores de Santa Pau i que es va allargar fins més enllà de la matinada.

Deixa un comentari