Musa marxa de la UE Olot després de deixar petja al club garrotxí

La Unió Esportiva Olot també ha acordat el traspàs del lateral Musa al Nàstic de Tarragona. Musa ha jugat 31 partits i ha convertit dues dianes al club garrotxí. Després de negociacions amb diversos equips, entre ells el Girona FC, el club olotí ha acceptat l’oferta dels tarragonins. D’aquesta manera, Musa debutarà la propera temporada a Segona A.

La marxa de Musa se suma a la de Coro, confirmada dissabte. El club olotí ha acordat el traspàs de l’extrem a l’Imabari, un equip japonès que ha presentat una proposta molt atractiva al jugador. Coro ha jugat dues temporades al Municipal, i s’ha erigit com un dels futbolistes més destacats, tot jugant 73 partits i marcat 18 gols.

Notícies relacionades

La Unió Esportiva Olot fitxa l’extrem dret Antonio Jesús Ramos Rincón, ‘Gato’

La UE OIOlot fitxa el migcampista de 28 anys Sergio Ortiz, provinent de La Hoya Lorca CF

x