Els pares i familiars del nen de 6 anys mort per diftèria agraeixen publicament la feina del personal de l’Hospital de la Vall d’Hebron

La família del nen olotí mort per diftèria ha agraït públicament la feina del personal mèdic i sanitari de l’Hospital de la Vall d’Hebron de Barcelona, on va ser tractat el menor des que se li va diagnosticar la malaltia. Ho han fet mitjançant un breu comunicat que es va fer públic en l’edició en paper d’El Periodico’ del divendres. El text, que anava signat pels pares i familiars, posa especial èmfasi en la unitat de cures intensives pediàtriques del centre sanitari, a qui encoratja que “continuïn lluitant amb aquesta professionalitat”. El menor va morir el passat 27 de juny després de no poder superar les afectacions als òrgans que li havia provocat la malaltia.

Notícies relacionades

La directora de l’OMS alerta contra els antivacunes i demana més inversió en prevenció de malalties contra la diftèria

L’església de Sant Esteve d’Olot ha acollit aquest dilluns al matí el funeral del nen de sis anys mort per diftèria

x