L’atur disminueix per cinquè mes consecutiu assolint la xifra més baixa a la Garrotxa des del gener del 2009

Els contractes lligats a la temporada d’estiu fan que al mes de juny l’atur disminueixi i enguany no ha estat una excepció. A la Garrotxa el passat mes la xifra de desocupats registrats va disminuir en 124 persones i es situa en 2.755 garrotxins apuntats. Aquesta és la xifra més baixa que es registra a la comarca des del gener del 2009. Més d’un centenar d’aquests 124 garrotxins que ja no estan a les llistes són d’Olot, que ha registrat una forta disminució acabant el mes amb poc més de 1.850 aturats, una xifra que no es veia a la ciutat des del 2008. A la Garrotxa i també la resta de Catalunya el juny és el cinquè més consecutiu que l’atur disminueix. Segons indica el conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, aquest primer semestre del 2015 s’ha produït “la disminució més important” de l’atur en la història recent de Catalunya amb 65.000 catalans menys apuntats a les llistes.

Notícies relacionades:

L’atur disminueix per cinquè mes consecutiu assolint la xifra més baixa a la Garrotxa des del gener del 2009

L’atur segueix disminuint a la Garrotxa i ara hi ha 2.879 desocupats registrats al maig

x