Els hotels Riu i Vall d’en Bas canvien de propietaris i amplien la seva oferta hotelera

La creixent demanda turística que la Garrotxa està experimentant en els darrers anys fa necessari posar en valor una oferta d’allotjament de qualitat. El sector ha decidit donar un nou impuls a dos hotels de quatre estrelles emplaçats en indrets estratègics de la comarca. L’hotel Riu d’Olot augmentarà properament els seus serveis de la mà de la gerència que ja gestiona el Restaurant la Deu i l’Hotel Can Blanc. De la seva banda, el grup Morera reobrirà l’Hotel de la Vall d’en Bas, a partir d’aquest mateix divendres.

Des de l’1 de juliol, l’Hotel Riu d’Olot ha canviat de gerència. La nova propietat compta amb contrastada experiència en el sector de la restauració, ja que són els gestors del Restaurant La Déu i de l’Hotel Can Blanc, als paratges de la Moixina.

La nova gerència vol tornar a impulsar aquest hotel estratègic d’Olot, incorporant el servei de restaurant i construint-hi una piscina.

Fora d’Olot, a la Vall d’en Bas, el grup Morera ha adquirit l’hotel de la Vall d’en Bas, tancat pels anteriors propietaris. El grup, que també compta amb una àmplia experiència en el sector de la restauració, vol donar una resposta de qualitat a la creixent demanda turística que té la Garrotxa.

L’Hotel de la Vall d’en Bas inaugurarà la nova etapa amb una vetllada de portes obertes que tindrà lloc aquest divendres a partir de les 7 de la tarda.

 

Notícies relacionades

El grup Morera inaugura un aparthotel a Olot

x