El Casal, el Casalet i ‘Les Preses a la Fresca’ omplen d’activitats l’estiu de les Preses un any més

S’inicia un altre estiu el casal de Les Preses, que enguany ha començat amb gairebé 350 inscrits. L’Ajuntament també ha presentat el programa de ‘Les Preses a la Fresca’, amb la clara intenció d’entretanir tothom qui vulgui gaudir-ne.

El casal de Les Preses és un dels més coneguts de la Garrotxa pel nombre d’inscrits que rep cada any. Enguany hi ha uns 340 nens i nenes apuntats dels 3 fins a 15 anys, que es divideixen segons les edats en el Casalet, el Casal i el Grup de Joves. Des de tres quarts de vuit fins les set de la tarda els monitors intenten que hi hagi varietat d’activitats.

Aquest any torna a haver-hi la possibilitat d’inscriure’s al grup de joves, que introdueixen excursions a la platja o a parcs aquàtics, entre altres.

L’oferta inclou també el servei de menjador que any rere any procura proporcionar una dieta equilibrada. Pels que volen tenir un primer contacte amb el món laboral, fa temps que es va crear la brigada de joves per fer feines pel benefici del poble, amb l’ajuda de la brigada municipal.

Cada any, el programa de Les Preses a la fresca introdueix tot el conjunt d’activitats per a totes les edats i procurant que estigui a l’abast de tothom. Durant tot l’estiu es poden trobar diversos projectes com excursions pel Parc de Pedra Tosca, nits de ball i el festival Ésdansa.

L’Ajuntament té projectes per als pròxims quatre anys, alhora que té en compte les propostes dels presencs i les presenques.

 

Notícies relacionades

Comencen als Hostalets d’en Bas els concerts d’estiu de la Vall d’en Bas

La programació de la Cua del Drac agrupa 136 activitats per aquest estiu 2015

x