Joan Vila ‘Quetxa’ ha estat premiat amb la Medalla de l’Esport per la seva trajectòria

Fa poc més d’un mes, es van entregar les Medalles de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, que en la seva 35a edició va premiar tres garrotxins.

La història dels últims 30 anys del futbol de Sant Joan les Fonts té un nom comú: Joan Vila, o Quetxa, com el coneix tothom. Essent un emblema, durant tants anys d’esforç, en Quetxa ha guanyat experiència i coneixement, però sobretot, creixement personal des de les vivències del dia a dia.

“Fas moltes amistats i alguna enemistat, no fas res bé per a tothom”, explica a OLOT TELEVISIÓ, “algun pare et pot mirar malament perquè no juga el nano, per exemple”.

Independentment d’amics o enemics, la seva feina al Club Poliesportiu Santjoanenc li ha valgut una merescuda medalla de l’Esport de la Generalitat. En Quetxa, però, lamenta que la gent ja no s’involucri tant com ho ha arribat a fer ell.

“No tens gaire suport de la gent, no es volen implicar, no volen fer feina”, diu en Quetxa, “vaig quedant sol i també arriba un moment que te’n canses i ho abandones una mica”.

De totes maneres, clubs com el Sant Joan són privilegiats, per comptar amb persones com ell, amb una gran implicació, i sobretot, amb gran estima pels seus colors.

 

Notícies relacionades

Els premis Girona és Esport valoren la tasca de Ricard Planiol, Ester Fàbrega, Joan Fàbrega i Marià Clavell