La UE Olot fitxa el lateral José Martínez del Real Murcia CF i tornarà a comptar amb l’extrem Èric Reverter

La Unió Esportiva Olot ha anunciat aquest dimarts dos nous reforços per a la propera temporada a Segona B. Es tracta del lateral del Real Murcia CF José Martínez i l’extrem Èric Reverter, del Llevant B, que ja havia jugat a les files de l’Olot i que torna per reforçar la banda.

Pel que fa al lateral gironí José Martínez, es tracta d’un jugador fiable i experimentat, amb més de 120 partits a Segona A a les files del Girona FC. Precisament va ser jugant en aquest equip on va treballar amb Rodri, a qui va tenir de segon entrenador. On, a més, ja va tenir a Rodri de segon entrenador.

Per a Èric Reverter aquesta serà seva segona etapa a la Unió Esportiva Olot, ja que va ser una de les cares noves de la primera temporada de l’equip garrotxí a segona B. Després de jugar la passada temporada al Llevant B s’incorpora de nou a l’Olot amb més experiència i maduresa.

jose1 (1)

 

Notícies relacionades

Musa marxa de la UE Olot després de deixar petja al club garrotxí

La UE Olot fitxa l’extrem dret Antonio Jesús Ramos Rincón, ‘Gat0’

La UE Olot fitxa el migcampista de 28 anys Sergio Ortiz, de La Hoya Lorca CF