La UE Olot oficialitza l’arribada de José Martínez, el retorn d’Èric Reverter i acomiada ‘Coro’

La Unió Esportiva Olot va acomiadar ahir David Corominas i va anunciar dues noves incorporacions. Èric Reverter, migcampista de 23 anys, torna a la Garrotxa després d’un any al Llevant B, i José Martínez, un central expert, arriba del Múrcia.

La Unió Esportiva Olot va agafant forma. Ahir es van oficialitzar dues incorporacions, José Martínez i Èric Reverter: un en la defensa i l’altre, en l’atac, un veterà i un jove, una cara desconeguda i una que torna al Municipal després d’un any fora.

A més, ahir l’Olot es va acomiadar de Coro, un jugador referent els darrers 2 anys, que marxa de la Garrotxa per seguir amb la seva carrera a l’Imabari japonès.

Tot i l’adéu de jugadors fonamentals els últims anys, l’Olot espera poder confeccionar una bona plantilla per assegurar la continuïtat del projecte del club i garantir bons resultats a Segona B.