La jornada solidària organitzada a Santa Pau aconsegueix els fons per comprar un llit adaptat a la nena olotina amb atròfia muscular espinal

La Carla, la nena olotina que pateix atròfia muscular espinal (AME), ha aconseguit el fons per comprar el llit adaptat que necessitava per al seu dia a dia. Ho ha aconseguit gràcies al suport de centenars de persones que es van mostrar solidàries durant la jornada festiva que es va organitzar fa uns dies a Santa Pau. L’organització va poder recollir els 1.600 euros necessaris per a la compra del llit. Els pares de la Carla han volgut donar les gràcies a totes les persones que hi van col·laborar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Notícies relacionades

‘El somriure de Carla’ organitza un dissabte solidari a Can Blanc per aconseguir-li un llit articulat

‘El somriure de Carla’ i Càritas Garrotxa recapte més de 1.000 euros cadascuna en les activitats solidàries del cap de setmana

Deixa un comentari