L’Estiu Riu comença amb 200 inscrits més que l’any passat i el Casal de Joves multiplica per cinc la participació

El Director General de Joventut de la Generalitat Toni Reig acompanyat del delegat del Govern de la Generalitat a Girona han visitat aquest matí la Garrotxa. Han anat a dos casals de la comarca, entre ells el Casal de Joves d’Olot. Enguany és el segon any que es realitza aquest casal que ha multiplicat la participació respecte a l’estiu anterior. Un augment de participació en les activitats d’estiu que és generalitzada a la comarca.

A 2/4 de 10 del matí la trentena de participants del Casal Jove d’Olot han arribat a l’Espai Ideal per començar una nova jornada d’activitats. Avui, però, fora del que és habitual s’ha iniciat amb la visita del Director General de Joventut de la Generalitat, Toni Reig, que acompanyat del delegat del Govern de la Generalitat a Girona entre altres personalitats s’han interessat per l’activitat del casal. En una tertúlia improvisada per les dues bandes, els joves, amb més o menys timidesa, han explicat com s’organitza el casal i les activitats que realitzen.

Enguany aquest casal destinat a alumnes de 1er i 2on d’ESO d’Olot, igual que la resta de casals de la comarca, ha augmentat sensiblement la participació. El Casal de Joves ha passat de tenir 11 participants l’estiu passat a tenir-ne una 50. En el cas de l’Estiu Riu, aquest any acull dos cents nens i nenes més que l’any passat, arribant així als 1.260 participants.

Un cop acabada la seva visita al Casal de Joves, el Director General de Joventut de la Generalitat ha visitat un altre casal de la comarca, en aquest cas destinat a infants d’educació infantil i primària, el que es fa a l’Escola del Morrot.

x