El nou Rocco Bar obre les portes per completar l’oferta d’oci a Olot amb serveis inèdits a la ciutat

Un local de la ciutat va obrir les seves portes al carrer Nonet Escubós per inaugurar el nou Rocco Bar, un espai que oferirà la possibilitat de prendre una copa mentre es gaudeix de la conversa durant la tarda i durant la nit, una alternativa que completa l’oferta existent a la ciutat.

Rocco Bar és el nom del nou espai que ahir va obrir les seves portes al carrer Nonet Escubós d’Olot. El nou bar es presenta com una alternativa que no existia a la ciutat, la de prendre una copa gaudint de la conversa fins la matinada, en un espai dissenyat sota la firma de l’interiorista Jordi Vayreda que permet diverses possibilitats.

Rocco Bar portarà fins a aquest nou espai de la ciutat personalitats d’àmbit nacional. És probable que en els pròxims dies s’hi apropin figures reconegudes com Marc Màrquez, Joan Laporta o Risto Mejide. El local també permetrà la possibilitat d’organitzar-hi festes privades.

x