Els Mossos d’Esquadra intervenen 1.154 plantes de marihuana a Sant Jaume de Llierca

Segons ha pogut saber OLOT TELEVISIÓ, els Mossos d’Esquadra han intervingut 1.154 plantes de marihuana en un pis de Sant Jaume de Llierca. Després de setmanes d’investigació, ahir al matí la policia catalana va entrar i escorcollar l’immoble, que estava ocupat il·legalment.

Aquest matí els Mossos d’Esquadra encara buidaven el pis del número 14 del Carrer Sant Jaume de Sant Jaume de Llierca. Va ser ahir a les 10 del matí, quan l’operatiu engegat per la policia catalana va entrar i escorcollar un dels pisos d’aquest edifici, que estava ocupat il·legalment. A dins, van trobar-hi una plantació de marihuana amb 1.154 plantes. Pel moment no s’ha realitzat cap detenció, però no es descarta que se’n puguin fer properament a mesura que avanci la investigació del cas. Des de Sant Jaume es desconeixia l’existència de la plantació i l’Ajuntament va tenir-ne notícia a través dels Mossos d’Esquadra ahir mateix. Lourdes Barris, tinent d’alcalde de Sant Jaume de Llierca, explica a Olot Televisió que l’Ajuntament va ser informat oficialment ahir tot i que els Mossos d’Esquadra ja feien temps que sospitaven d’algun problema.

La plantació s’ha trobat en uns pisos socials de nova construcció tutelats per una entitat bancària. L’Ajuntament tenia constància de l’existència de conflictes veïnals relacionat amb incivisme en aquest edifici, però des consistori es subratlla que aquest és un cas totalment aïllat. Barris afirma que és una problemàtica molt puntual i manifesta en nom de l’Ajuntament que està al costat del poble i que dona suport als Mossos. També demana una mica més de control als futurs residents.

Aquesta és la segona plantació de marihuana que es descobreix a la Garrotxa en menys d’un mes. Ja el passat 18 de juny els Mossos d’Esquadra en van confiscar una altra amb 600 exemplars en un mas del terme municipal de Montagut i Oix per la qual ja s’han detingut tres sospitosos.

 

Notícies relacionades:
Ingressen a presó els tres detinguts responsables del cultiu de més de 600 plantes de marihuana a Montagut i Oix
Els Mossos d’Esquadra detenen tres dels cinc sospitosos de cultivar més de 600 plantes de marihuana en un mas de Montagut
Els Mossos d’Esquadra busquen dues persones que estarien cultivant una important plantació de marihuana a Montagut i Oix

x