Joan Laporta, candidat a la presidència del Barça, diu a Olot Televisió que si ell és president serà Èric Abidal qui decidà sobre la continuïtat d’Arda Turan al club

Ahir va començar oficialment la campanya de les eleccions per la presidència del Futbol Club Barcelona. I avui Joan Laporta ha presenta la seva candidatura a Olot. A més de la presentació oficial aquest migdia al Casal Marià Laporta ha estat al plató de Les Notícies d’OLOT TELEVISIÓ on explicat que ell es la garantia de la continuïtat de Leo Mesi, a gust amb el club, i de l’estil de joc del Barça.

Respecte als jugadors Laporta deixaria a mà d’Eric Abidal, qui seria el secretari Tècnic del FC Barcelona en cas que ell presidís, la continuïtat d’Arda Turan en el club. En quant a Paul PogBa i en resposta a les declaracions de Bartomeu que assegurava que no era el moment, Laporta creu que “s’ha de fer el possible perquè sigui el moment” ja que es tracta d’un jugador molt interessant amb molta projecció.

Preguntat per si el club s’ha de pronunciar políticament, Joan Laporta assegura que en cas que ell fos president el club estaria compromès amb el procés ja que el club “és una de les institucions catalanes més importants i no pot estar d’esquena o de forma ambigua davant el que esta vivint el país. Diu que en la seva anterior presidència, ell va fer “el Barça més catalanista de la història i el més global i ho continuarà fent”.

En relació al seu possible retorn al Barça després del seu pas per la política, diu que la seva intenció va ser “unir el catalanisme polític per aconseguir la independència” i creu haver-ho aconseguit.

Finalment, respecte a la remodelació o nova construcció del Camp Nou, Laporta recorda que en la seva anterior presidència ja va arribar a un conveni amb l’Ajuntament de Barcelona i va definit una remodelació que estava validada pels veïns. I que va ser la junta directiva posterior la que va cançelar el projecte i va decidir començar-lo de nou. Laporta assegura que el referèndum del Camps Nou va ser “un engany” ja que, segons diu el que es sotmetia a referèndum era un projecte pel que no existia un conveni amb l’Ajuntament de la ciutat. En cas de ser president, Laporta volidra reunir-se amb la nova alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, per tirar endavant un nou estudi o la remodelació de l’existent i espera “tenir la capacitat de fer un nou palau”.

 

Notícies relacionades:
Dídac Lee, directiu del Barça amb Josep Maria Bartomeu: “L’important és que tinguem els millors jugadors, independentment de qui els porti”

x