La UE Olot dóna el tret de sortida al curs 2015-16 amb ‘Vallho’, substitut d’Aridane

El projecte de la Unió Esportiva Olot ja ha arrencat. Els homes de Rodri han començat la pretemporada, i ja han trobat una solució a la marxa imprevista d’Aridane. Han fitxat Marc Vallhonesta, que arriba del Llagostera.


La Unió Esportiva Olot ja ha tornat a la feina, i tot i que encara falta tancar incorporacions i que hi ha negociacions avançades amb diversos jugadors, calia començar a posar-se en forma. Tot i això, les coses s’han trastocat una mica. Aridane, el primer fitxatge del mercat d’estiu, va deixar plantats als homes de Rodri per marxar a Andalusia, al Granada, tot i que probablement acabi cedit al Cadis, l’equip que realment el pretenia. Però l’Olot ha sabut actuar i ha fitxat al central del Llagostera Marc Vallhonesta, Vallho, de 28 anys i peça clau de l’equip del Baix Empordà per ascendir fins a Segona A. Ara falta aconseguir tancar més jugadors, especialment en la davantera que ha quedat sota mínims després marxa de Coro i Carlos, dos jugadors fonamentals, que caldrà intentar reemplaçar amb el màxim de garanties possibles.

 

Notícies relacionades:
La UE Olot es queda amb Sana per a la propera temporada i Aridane marxa abans de debutar
La UE Olot oficialitza l’arribada de José Martínez, el retorn d’Èric Reverter i acomiada ‘Coro’
Musa marxa de la UE Olot després de deixar petja al club garrotxí

x