Mango i Abacus són les dues marques que han presentat oferta per establir-se a l’edifici de l’antic hospital d’Olot

Els ho avança OLOT TELEVISIO. El termini per presentar ofertes als dos locals comercials reservats a l’edifici de l’antic hospital Sant Jaume ha acabat. Els dos comerços que han presentat l’oferta són Mango, a través d’una franquícia, i la cooperativa Abacus. Si superen els tràmits de forma satisfactòria, com és previsible, l’Ajuntament d’Olot els adjudicarà els dos espais a la Junta de Govern Local del proper 23 de juliol i podran començar preparar els establiments per tenir-los oberts abans del mes de desembre.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mango, a través d’una franquícia, i la cooperativa Abacus han presentat l’oferta a l’Ajuntament d’Olot per ocupar els dos espais comercials previstos a l’edifici de l’antic hospital d’Olot. Es tracta de dos locals de poc més de 400 metres quadrats. Mango ha presentat oferta pel local del carrer Sant Rafel, de la botiga de Can Batet fins a l’antiga entrada de consultes externes. El local s’allargarà fins a ocupar l’actual aparcament del pati interior de l’edifici. Pel que fa a la cooperativa Abacus, ha presentat oferta per al local de davant de la plaça Mercat, comprès en els dos espais situats a banda i banda del túnel de l’antic accés a Urgències. Així quedaria l’espai ocupat per Abacus en una reproducció aproximada.

Els dos proposants volen obrir els comerços abans del pont de la Puríssima d’aquest any. L’equip de Govern municipal esperen que suposin un tractor econòmic per a aquest sector de la ciutat que havia perdut part del seu dinamisme des de la marxa de l’Hospital d’Olot.

L’obertura dels dos nous comerços es produirà després de la inauguració de la nova oficina de turisme, que també tindrà entrada a la plaça de l’hospital. L’Ajuntament preveu obrir-la entre finals de setembre i mitjans d’octubre d’aquest mateix any.

 

Notícies relacionades:
El Firal, la variant i els usos de l’edifici de l’antic hospital, compromisos comuns dels candidats al debat d’Olot Televisió
Es presenta el projecte de la nova Oficina de Turisme d’Olot, que s’ubicarà a l’edifici de l’antic hospital
L’antic hospital d’Olot albergarà dues superfícies comercials que sumaran menys del 8% del total de l’espai

Deixa un comentari