S’encén un tendal del balcó d’un edifici dels pisos de la Caixa d’Olot

Ahir prop de les dues del migdia es va declarar un incendi en un tendal d’un balcó a l’avinguda Balears d’Olot, al barri de la Caixa. El foc va ser apagat ràpidament per dues dotacions de bombers que es van desplaçar a lloc dels fets. L’origen de l’incendi va ser una jardinera de plàstic del tercer pis que es va encendre, va caure i va estendre el foc al tendal. No hi va haver víctimes i tot va quedar en un espant. Tot i això, en èpoques de tanta calor convé recordar que cal prendre totes les precaucions possibles en relació a evitar incendis, i en cas que s’encengui un foc descontrolat cal trucar immediatament al 112 i sortir de l’habitatge, tancant totes les portes que es puguin al darrere, però sense baixar mai per una escala on hi hagi fum.

 

Notícies relacionades:
Els Agents Rurals alerten del risc d’incendi després de l’onada de calor, que ha secat la superfície forestal de la Garrotxa

x